Thursday, July 5, 2012

Hadiah Emas Sempena Hari Raya


Nak menang Hadiah Emas Sempena Hari Raya? Mulai dari 1 Julai 2012 hingga 31 Ogos 2012 pihak PUBLIC GOLD menganjurkan peraduan Slogan Kreatif Sempena Raya sempena kempen “Love Gold, and Gold Will Love You” Pihak Public Gold berhak untuk melanjutkan atau menukar Tempoh Peraduan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.

Dengan setiap pembelian produk Public Gold bernilai RM 5000.00 dan ke atas dalam satu slip (Sales Order) sepanjang Tempoh Peraduan anda layak untuk menyertai Peraduan ini. Bukti Pembelian (BP) adalah diperlukan untuk menyertai Peraduan ini. Jadi, para pelanggan harus sertakan resit asal (Sales Order) sebagai bukti pembelian. Dalam Resit asal (Sales order) tersebut mestilah dinyatakan dengan jelas nama peserta,nombor PG dan tarikh pembelian bagi tujuan pengesahan.

Penyertaan tidak boleh ditulis dalam Dwibahasa. Sekiranya nak tulis omputih boleh, Nak tulis bahasa Kebangsaan amat lah digalakkan.

Harus diingat penyertaan ini TIDAK SAMA SEKALI termasuk pembelian melalui Ansuran bulanan EPP.

Semua penyertaan yang lengkap mestilah diterima oleh Pihak penganjur sebelum/pada 31 Ogos
2012 (Tarikh Tutup). Semua penyertaan yang diterima selepas Tarikh Tutup ditolak.

Pemenang
Hadiah
Pertama
1 x 10 Dinar
Kedua
1 x 5 Dinar
Ketiga
1 x 2 Dinar
Istimewa
5 x 1 Dinar
Sagu Hati
20 x 10 Dirham

Ayuh, Cepat-cepatlah daftar peraduan Slogan Kreatif Sempena Raya untuk memenangi hadiah 10 Dinar. Banyak tu, Kalau 10 Dinar dah RM7100. Modal baru RM5K. Apa tunggu lagi. Lagi lama emas kita simpan lagi banyak duit yang kita dapat.


P/s : Kalau nak beli melalui saya anytime boleh call/sms. Kalau tak berjawab tu mungkin saya sibuk. Insya'Allah ada kelapangan saya akan call semula.

Wallahu a’lam

Its Maey
Putrajaya
011-15772617

No comments:

Post a Comment