Wednesday, June 27, 2012

Review DVD Konsep Pelaburan Emas


Assalamualaikum salam 1 Malaysia..

Julung-julung pertama kalinya seorang speaker berkenaan Pelaburan Emas Saudara Faizan Dasuki (Pelabur jutawan) telah mengeluarkan DVD pendedahan mengenai konsep sebenar Pelaburan Emas. Melalui penerbitan DVD ini akan dapat mengelakkan kerugian di kalangan pelabur emas akibat daripada pemahaman dan konsep yang kurang tepat berkenaan pelaburan emas.

Walaupun ada seminar mengenai Pelaburan Emas secara Percuma setiap bulan di seluruh Malaysia, namun mungkin hanya sebilangan kecil sahaja yang berkesempatan dan berpeluang menghadiri oleh kerana kekangan tugasan di pejabat dan waktu yang terhad.

Untuk maklumat lanjut klik link dibawah
http://tinyurl.com/7jurqsl

Melalui DVD ini bagi mereka yang tidak berkesempatan hadir tidak akan ketinggalan untuk mendapatkan kemaskini info, strategi dan tips-tips terkini berkenaan Pelaburan Emas yang dikongsikan pada setiap seminar beliau.

Sekiranya anda ingin melabur dalam pelaburan emas.. permulaannya melaburlah dalam ilmu pelaburan emas dahulu,..Untuk Berjaya jangan kedekut melabur dalam ilmu emas kerana dengan ilmu itu akan memandu hala tuju perjalanan kita dalam pelaburan emas. Ilmu menjadi faktor utama kenapa adanya orang yang berjaya dan adanya orang yang gagal dan bukannya nasib yang menentukan kejayaan seseorang melainkan ia ketentuan dari Allah Taala. Harga sekeping cuma RM60 sahaja!!

Siapa yang perlu dapatkan DVD pelaburan emas?
 1. Mereka yang baru ingin bermula dalam Pelaburan Emas.
 2. Mereka yang telah bermula tetapi masih keliru dengan cara yang sebenar.
 3. Mereka yang telah bermula dan kerugian, dan ingin mengetahui cara sebenar yang akan membantu menampung semula kerugiannya.
 4. Mereka yang tidak pandai bercerita kepada rakan atau saudara-mara berkenaan Pelaburan Emas, boleh memasang DVD ini untuk mereka.
 5. Mereka yang tidak dapat hadir atau tiada masa untuk belajar dan menghadiri seminar Pelaburan Emas yang saya adakan.
Diantara topik utama dalam DVD ini adalah :
 1. Perbezaan konsep Pelaburan dan Simpanan Emas.
 2. Tips memilih produk Emas pelaburan yang menguntungkan.
 3. Tips memilih penjual Emas pelaburan yang akan memudahkan dan memaksimumkan keuntungan.
 4. Memahami perbezaan harga Buy dan Sell.
 5. Cara membeli dan menjual semula Emas pelaburan.
 6. Strategi sebenar pelaburan Emas yang paling mudah dan menguntungkan.
Banyak lagi tips yang beliau kongsikan untuk memberi kefahaman dan gambaran yang lebih terperinci mengenai Pelaburan dan Simpanan Emas.

Kesemua Tips, strategi dan Ilmu yang dikongsi di dalam DVD adalah melalui pengalaman beliau sepanjang 2 tahun bergelar pelabur emas sepenuh masa dalam Pelaburan Emas dan Perak, selain berbekalkan pengalaman sekitar 6 tahun dalam beberapa pelaburan yang lain.

Untuk membuat pesanan DVD Pelaburan Emas boleh rujuk link di bawah :


Wallahu a'lam

Its maey
011 15772617
Putrajaya

No comments:

Post a Comment